Taxi Wormerveer Schiphol

Taxi Wormerveer Schiphol €45,-

Tegen het voordeligste tarief van Wormerveer naar Schiphol.

Vluchtnummer

Uw vluchtnummer is voor ons erg handig want dan kunnen wij u laten weten als er files worden verwacht. Denkt u bij uw taxi reservering om de inchecktijd van de luchtvaartmaatschappij en de mogelijke vertragingen op de weg? Wij zullen er alles aan doen om u op tijd naar Schiphol te brengen maar nemen geen aansprakelijk voor vertragingen die tot gevolg hebben dat u uw vliegtuig mist.

Opgehaald worden op Schiphol: waar treffen we elkaar?

Bel ons direct nadat u geland bent dan kunt met de chauffeur afspreken waar hij op u wacht. De chauffeur gaat er bij het ophalen vanuit dat u circa 30 minuten nadat u geland bent bij de taxi zal zijn. Bij oponthoud vinden wij het prettig als u dat aan de chauffeur laat weten want onze chauffeur blijft op u wachten!

Prijsgarantie

Bij online taxi reserveringen is de afgesproken prijs voor u gegarandeerd, ongeacht files of andere vertragingen.

Taxi Wormerveer Schiphol
Taxicentrale Wormerveer Schiphol

Hartelijk dank voor de goede services en fijn dat u mij zo snel uit de brand heeft kunnen helpen. Anders had ik zeker mijn vliegtuig gemist. Nogmaals bedankt!

Joris ter Haar

Keurig op tijd en een leuke nette chauffeur. Ik kan iedereen dit taxibedrijf aanraden. Tot de volgende keer.

Annemiek Bouwsma

Alle afspraken perfect nagekomen. Vaste klant geworden!.

Frank en Esther

Ik maak de laatste tijd veel gebruik van de Taxicentrale en heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Peter