Groepsvervoer Taxibusje

Groepsvervoer Taxibusje

Bij onze taxicentrale regelt u snel, gemakkelijk en goedkoop uw groepsvervoer met een taxibusje.  Wij beschikken over een wagenpark met meerdere taxibusjes t/m 8 personen.

Wij verzorgen groepsvervoer vanuit:

Oostzaan, Zaandam, Koog a/d Zaan, Zaandijk, Wormerveer, WestzaanKrommenie, Assendelft, Wormer, Westknollendam, Oostknollendam, Jisp, Beverwijk, Castricum en Heemskerk.

Prijsgarantie groepsvervoer

Wij bieden u vooraf maximale zekerheid over de prijs voor een taxirit met één of meerdere taxibusjes voor groepsvervoer. De ritprijs wordt bij de boeking op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vooraf vastgesteld. Dit is dan het bedrag dat u afrekent met de chauffeur. De prijs wordt berekend via de snelste weg en bevat geen wachttijd. De afgesproken prijs is voor u gegarandeerd, ongeacht files of andere vervelende vertragingen.

Bereken uw taxirit voor groepsvervoer & bestel online

Direct taxibusje nodig? Bel: 075 – 772 92 47

 

Groepsvervoer Taxibusje

Hartelijk dank voor de goede services en fijn dat u mij zo snel uit de brand heeft kunnen helpen. Anders had ik zeker mijn vliegtuig gemist. Nogmaals bedankt!

Joris ter Haar

Keurig op tijd en een leuke nette chauffeur. Ik kan iedereen dit taxibedrijf aanraden. Tot de volgende keer.

Annemiek Bouwsma

Alle afspraken perfect nagekomen. Vaste klant geworden!.

Frank en Esther

Ik maak de laatste tijd veel gebruik van de Taxicentrale en heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Peter